نوع غیرمعمول کرونا با نام لامبدا به سرعت در آمریکای جنوبی در حال گسترش است. جهش های آن به فریب سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.علائم این سویه چیست؟ آیا از نوع دلتا خطرناک تراست و قابلیت انتقال بیشتری دارد؟
دو نوع آزمایش معمولاً برای تشخیص عفونت فعلی سارس کوید (SARS-CoV-2) یا ویروس کرونا ، استفاده می شود. نوع اول آزمایش های واکنش زنجیره ای پلیمر (PCR) است که به آن آزمایش های تشخیصی یا آزمایش های مولکولی نیز گفته می شود. اینها می توانند با تشخیص مواد ژنتیکی ویروس کرونا به تشخیص بیماری کوید کمک کنند. آزمایشات پی سی آر(PCR) بعنوان استاندارد اصلی برای تشخیص توسط مرکز معتبر کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (CDC) در نظر گرفته شده است.
تست سریع کرونای مدیکور برای تشخیص سریع انواع کرونا از جمله امیکرون در منزل استفاده می شود، استفاده از آن بسیار راحت بوده و تنها در عرض 15 دقیقه و با دقت 97.9% بیماری را تشخیص می دهد.
تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی هم از تأثیر همه گیری در امان نمانده اند. مشابه شرکت های دارویی، تولیدکنندگان دستگاه های پزشکی برای جمع آوری داده های کارآزمایی بالینی به شدت به مراکز بهداشتی درمانی وابسته هستند...
چنین فناوری ای، جایگزین آزمایش آزمایشگاهی نخواهد شد، اما مطمئناً به نظارت موثر بر ویروس کمک می کند. محققان بر این باورند که هزینه برای انجام این کار به اندازه کافی کم خواهد بود، زیرا تولید هر نوار آزمایش فقط با چند سنت امکان پذیر است.
یک شرکت تازه تأسیس ژاپنی ماسکی ساخته است که به مردم امکان می دهد مکالمه کنند در حالی که فاصله آنها 10 متر است ، و همچنین به عنوان مترجم نیز عمل می کند. یک ماسک صورت سنگاپوری دارای سنسورهایی است که دما و سطح اکسیژن خون را کنترل می کند، در حالی که یک شرکت در کره جنوبی ماسک تصفیه کننده هوا ساخته است.
دستگاه پالس ان مور(PulseNmore) یک سونوگرافی از راه دور برای زنان باردار در خانه میباشد. در طول این روزهای کرونایی، بیماران از نظر مراقبت هایی که دریافت میکردند، محدود شده اند زیرا دسترسی به کلینیک ها محدود شده است و بیماران نیز احتیاط کرده و از مراجعه به مراکز درمانی پرهیز میکنند. زنان باردار یک گروه آسیب پذیر هستند و نیاز به مراجعه مکرر به مطب، از جمله دریافت آزمایش های سونوگرافی دارند.
شرکت برین نوی (Brain Navi) ربات جدیدی ساخته که آزمایش های سواب بینی یا همان نمونه گیری ها را به طور مستقل انجام می دهد. این ربات با هدایت خودکار و جمع آوری ایمن نمونه های بیمار، به کاهش تماس پرستاران و نمونه گیران با بیماری های بسیار واگیردار کمک میکند. با توجه به بیماری همه گیر کرونا (COVID-19)، شرکت تایوانیBrain Navi ، اخیراً یک ربات جدید برای انجام آزمایش سواب بینی برای جلوگیری از انتقال عفونت، با هدف محافظت از کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و کاهش فشار بر سیستم های بهداشتی ایجاد کرده است.
در حال حاضر باتوجه به شرایط کرونایی، این وسیله یکی دیگر از تجهیزات پزشکی است که در بسیاری از نقاط جهان موجودی کمی دارد. بنابراین، شرکت های تولید کننده پرینتر سه بعدی در حال توسعه طرح سواب سه بعدی هستند که می تواند به سرعت تولید و به مکان هایی که موجود نیست ارسال شود. البته، تأییدیه و مجوز برای هر وسیله پزشکی ضروری است تا از ایمنی و اثر بخش بودن آن اطمینان حاصل گردد. در همین زمینه شرکت چاپ سه بعدی کربن (Carbon) که در کالیفرنیا مستقر است، به سرعت پاسخ می دهد تا با طراحی، اعتبار سنجی و تولید نمونه