نمایشگاه ایران هلث 1398

رویداد بین المللی ایران هلث 1398
ایران به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورها در منابع طبیعی و داشتن موقعیت استراتژیک بسیار ویژه در خاورمیانه، نقش خاص و ویژه ای به عنوان یک پل برای اتصال بین شمال و جنوب خلیج فارس دارد، به طوری که همیشه این کشور عزیزمان به عنوان نقطه کانونی برای کسب و کار و بیزینس از طریق کشورهای مجاور و همچنین دیگر کشورها در سراسر قاره آسیا بوده است.
با بیش از 80 میلیون جمعیت، میتوان گفت که ایران قطب کشورهای در حال توسعه در منطقه برای واردات و صادرات در هر بخش و زمینه ای با در نظر گرفتن ارزش و حجم کالاها میباشد، به ویژه در زمینه داروسازی، پزشکی ، مهندسی پزشکی ، کالاهای سلامت و طب. برای مثال در این زمینه میتوان به مواردی نظیر: تجهیزات بارداری، ویلچر، ساکشن، تجهیزات ارولوژی، اتاق عمل، پرستار سالمند (هوشمند کردن) و بسیاری از تجهیزات دیگر اشاره کرد.
به همین ترتیب، شرایط اقتصادی چالش برانگیز ایران با پیشرفت های سریع در فناوری های پزشکی و فناوری اطلاعات در این کشور آمیخته شده است و با توجه به انتظارات افراد وجمعیت جوان، بدون شک پایدار بودن روند پیشرفت های گذشته را به چالش می کشد.
نمایشگاه ایران هلث بزرگترین واصلی ترین رویداد سلامت در ایران است که تولید کنندگان بین المللی تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات بیمارستانی، تجهیزات دندانپزشکی و لوازم پزشکی برای نشان دادن محصولات و خدمات خود به صورت سالیانه در این رویداد شرکت میکنند که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میشود.
همانطور که اشاره شد، این رویداد طیف گسترده ای از محصولات پزشکی، کالاها و لوازم پزشکی را پوشش میدهد، مانند دستگاه های پزشکی، خدمات بهداشتی درمانی، تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات بیمارستانی، محصولات دارویی و کلیه خدمات مرتبط با این زمینه.
همانند اکثر نمایشگاه های مهم، در کنار نمایشگاه ایران هلث نیز چندین سمینار، کارگاه آموزشی و ورک شاپ های بی تو بی (B2B) یا بیزینش در بیزینس برگزار میشود، کارگاه هایی نظیر: تجهیزات دندانپزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و دارویی.
بیست و دومین دوره این رویداد (ایران هلث بیست و دومین) همانند هرسال توسط کنسرسیوم تجهیزات و لوازم پزشکی ایران در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود.
انتظار میرود امسال یعنی در سال 1398 که این رویداد در خرداد ماه برگزار میشود، شرکت های ایرانی وخارجی در زیر یک سقف جمع شوند تا دانش و فنآوریهای علمی، تکنولوژیکی، پتانسیل ها و نیازهایشان را مبادله کنند و در نهایت بیزینس و کسب و کار برد-برد را تشکیل دهند.
نویسنده: علیرضا فرهام
مقالات مشابه







