استاندارد ليزرها و تجهیزات مرتبط با لیزر - تعیین مقاومت لیزری لوله های تراشه - قسمت ۱: بدنه لوله تراشه INSO-16865-1
پیش گفتار
استاندارد "ليزرها و تجهیزات مرتبط با لیزر - تعیین مقاومت لیزری لوله های تراشه - قسمت 1: بدنه لوله تراشه" که پیش نویس آن در کمیسیون های مربوط توسط سازمان ملی استاندارد ایران تهیه و تدوین شده و در چهارصد و شصت و هفتمین اجلاس کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ 93 / 07 / 19 مورد تصویب قرار گرفته است ، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 ، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی استفاده کرد.
منبع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد مورد استفاده قرار گرفته به شرح زیر است:
IS011990-1:2011, Lasers and laser-related equipment – Determination of laser resistance of tracheal tubes – part 1: Tracheal tube shaft
هشدار - این استانداردشامل مواد، اعمال و تجهیزات خطرناک می شود. این بخش از استاندارد توصیه هایی برای کاهش برخی از خطرهای استفاده ( نه همه آنها را ارائه میدهد. در نظر گرفتن موارد ایمنی و بهداشتی مناسب و تعیین قابلیت اعمال محدودیت های تنظیمی قبل از استفاده، از مسئولیت های آزمون کننده است.
هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین روشی برای آزمون مقاومت نواحی بدنه لوله تراشه در مقابل موج پیوسته می باشد، که برای مقاوم بودن در برابر احتراق با لیزر طراحی شده است.
این استاندارد شامل دیگر اجزای سیستم از جمله سیستم تورم و کاف" که در استاندارد ملی 2-16865 تعیین شده، نمی باشد. (یادآوری 1 را ببینید.) یادآوری 1- روش آزمون مقاومت لیزری محور لوله های تراشه طبق استاندارد ملی شماره 2-16865 است. این استاندارد برای اندازه گیری و توصیف ویژگی های مواد، محصولات یا گروه ها در برابر گرما و شعله تحت شرایط آزمایشگاهی کنترل شده، کاربرد دارد.
این استاندارد برای تشریح و ارزیابی خطر آتش یا احتراق پذیری مواد، محصولات یا گروه ها را تحت شرایط استفاده بالینی واقعی کاربرد ندارد. با این وجود، نتایج این آزمون می تواند به عنوان یک بخش از ارزیابی خطر احتراق پذیری با احتساب تمام عوامل دخیل در ارزیابی خطر در استفاده نهایی به کار رود.
یاداوری 2 - کاربرد مستقیم نتایج این روش آزمون برای موقعیت بالینی بطور کامل اثبات نشده است.
ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.