استاندارد مدارک پزشکی - برگ سیر بیماری - ویژگی ها - ISIRI 1915
پیش گفتار
استاندارد " مدارک پزشکی - برگ سیر بیماری - ویژگی ها " نخستین بار در سال 1355 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهاد های رسیده و بررسی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و تایید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در یکصد و هفتاد و پنجمین اجلاس کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ 86/12/27 مورد تصویب قرار گرفته است ، اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 ، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت . بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی استفاده کرد.
این استاندارد جایگزین استاندارد ملی ایران شماره 1915: سال 1355 است.
منابع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد مورد استفاده قرار گرفته به شرح زیر است:
١- سوادی اسکوئی، داریوش و همکاران، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تبریز
2- قلی پور، فرخ و همکاران، دانشکده پرستاری و مامائی حضرت زینب شرق گیلان
3- صبری، محمدرضا و همکاران، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان اصفهان
4- ابطحی، سید مرتضی و همکاران، بیمارستان دنا شیراز
5-حسینی، سید وحید و همکاران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان فارس
6-درگاهی، حسین و همکاران، دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی
تهران
7- انوری پور، عبدالرسول و همکاران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی بوشهر
8- حاجی میراسماعیل ، سید جواد وهمکاران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی ایران
هدف
هدف از تدوین این استاندارد ، تعیین الزامات مربوط به ساختار برگ سیر بیماری از جمله شکل ظاهری ، مندرجات درون کادر، روی برگ و پشت برگ و ترتیب و توالی آن ها است .
دامنه کاربرد
این استاندارد، برای ثبت هم زمان رویدادهای مرتبط کلینکی است که بین بیمار و سیستم مراقبت بهداشتی رخ می دهد و به وسیله پزشک معالج برای بیمارانی که در بیمارستان خدمات بستری می گیرند، نوشته می شود و شامل بیماران سرپایی نمی گردد.
این برگ جزء اوراق مدارک پزشکی بیمار است ، که در بیمارستان ها و موسسات درمانی کشور مورد استفاده و در پرونده بیمار قرار می گیرد و در موسسات آموزشی این برگ توسط اینترن یا رزیدنت نیز می تواند نوشته شود و بهتر است در قالب S. 0 . A . P ،نوشته می شود .
ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید.