استاندارد تجهیزات حفاظت فردی در برابر سقوط از ارتفاع - هارنس تمام تنه INSO 20467
پیش گفتار
استاندارد " تجهیزات حفاظت فردی در برابر سقوط از ارتفاع - هارنس تمام تنه " که پیش نویس آن در کمیسیون های مربوط توسط سازمان ملی استاندارد تهیه و تدوین شده و در پانصد و هشتاد و سومین اجلاس کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ 1395/ 1 / 24 تصویب شد، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 ، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت . بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی استفاده کرد.
منبع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد مورد استفاده قرار گرفته به شرح زیر است:
EN 361:2002 , Personal protective equipment against falls from a height - Full body harnesses.
هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات، روش های آزمون، نشانه گذاری و اطلاعات عرضه شده توسط تولید کننده و بسته بندی برای هارنس تمام تنه می باشد. انواع دیگر محافظ های بدن که در استانداردهای ملی شماره 10297 و20466 و یا استاندارد EN1497 ارائه شده اند، ممکن است درباره هارنس تمام تنه باشند. الزامات مربوط به سامانه های متوقف کننده سقوط نیز در استاندارد 363 EN ارائه شده است.
مراجع الزامی
مدارک الزامی زیر حاوی مقرراتی است که در متن این استاندارد ملی به آنها ارجاع داده شده است. بدین ترتیب آن مقررات، جزئی از این استاندارد ملی محسوب میشود. در صورتی که به مدرکی با ذکر تاریخ انتشار ارجاع داده شده باشد ، اصلاحیه ها و تجدید نظرهای بعدی آن مورد نظر این استاندارد نیست. در مورد مدارکی که بدون ذکر تاریخ انتشار به آن ها ارجاع داده شده است ، همواره آخرین تجدیدنظر و اصلاحیه های بعدی آن ها مورد نظر است .
ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.