adsآموزش حرفه ای تجهیزات پزشکی!

استاندارد علائم هشدار دهنده مورد مصرف در زمینه بیهوشي و مراقبت هاي تنفسي: قسمت اول - علائم هشدار دهنده چشمي ISIRI -5832-1

استاندارد علائم هشدار دهنده مورد مصرف در زمینه بیهوشي و مراقبت هاي تنفسي: قسمت اول - علائم هشدار دهنده چشمي ISIRI -5832-1
۲۰ مهر ۱۳۹۹
  • ۰
  • ۸۰۴

مقدمه

کار کردن در اتاق هاي عمل و بخش هاي مراقبت ویژه جهت مراقبت و درمان بیماران وابستگي روزافزوني به تجهیزات پیدا کرده است و هشدار دهنده ها بكرات براي نمايش دادن وضعیت فيزيولوژيك بيمار و نیز نحوه عملکرد تجهیزات , مورد استفاده قرار مي گيرند. محتواي مرجع این استاندارد ملي با همكاري پزشكان , مهندسان و روانشناسان باليني تكميل شده است و در این استاندارد ملي در مورد جنبه هاي چشمي آن دسته از علایم هشدار دهنده که در بیهوشي و مراقبت هاي تنفسي استفاده میشوند بحث شده است. در این استاندارد ویژگی هشدار دهنده هاي داراي نشانگر چشمي و درجه فوریت(1) آنها تعيين مي شود تا ضمن قانونمند نمودن وضعیت فعلي و جلوگيري از افزایش بي رویه تعداد و نوع هشدار دهنده ها از بروز اشتباه جلوگیری شود و سر در گمي آن دسته از کادر بیمارستانی که مسئول مستقیم دستگاه هاي در حالت هشدار دادن نیستند ، به حداقل برسد.

پیشگفتار

استاندارد علائم هشدار دهنده مورد مصرف در زمینه بیهوشي و مراقبت هاي تنفسي: قسمت اول - علائم هشدار دهنده چشمي که توسط کمسیون هاي مربوط تهیه و تدوین شده در پنجاه و ششمین جلسه کمیته ملي استاندارد مهندسي پزشكي مورد تائید قرارگرفته است، اينك به استناد بند يك ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملي ایران منتشر مي شود .

براي حفظ همگامي و هماهنگي با تحولات و پیشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنایع ، علوم و خدمات استانداردهاي ملي ايران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادي که براي اصلاح یا تکمیل این استاندارد ارائه شود ، در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فني مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت . بنابراین برای مراجعه به استانداردهاي ایران باید همواره از آخرین تجدید نظر آنها استفاده کرد . در تهیه و تدوین این استاندارد سعي شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نيازهاي جامعه، در حد امکان بین این استاندارد و استانداردهاي ملي کشورهاي صنعتي و پیشرفته هماهنگي ايجاد شود . منابع و ماخذي که براي تهیه این استاندارد بكار رفته بشرح زیر است :

1- ISO 9703-1 Anaesthesia and respiratory care alarm signals – part 1 : Visual alarm signals

2 - محمدي فر . محمدرضا ، فرهنگ یکاهاي اندازه گیري. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتي ايران 1379 .

هدف

هدف از تدوین این استاندارد تعيين ويژگي علايم هشدار دهنده دارای نشانگر چشمي و طبقه بندي درجه فوریت آنها مي باشد

دامنه کاربرد

این استاندارد فقط شامل ويژگي هاي آن دسته از علایم هشداردهنده چشمي است که در زمینه بیهوشي و مراقبت هاي تنفسي کاربرد دارد. اطلاعات ارایه شده در این استاندارد فقط شامل جنبه هاي چشمي علايم هشدار دهنده بوده و استاندارد ملي مربوط به جنبه هاي شنيداري علايم هشدار دهنده در زمینه بيهوشي و مراقبت هاي تنفسي , در استاندارد ملی ایران .........(1) مطرح شده است .

این استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد :

الف- تجهیزات پزشكي که داراي هشدار دهنده مي باشند ولي در زمينه بيهوشي و مراقبت هاي تنفسي بکار گرفته نمیشوند.

ب – شرايطي که موجب تشدید فعالیت هشدار دهنده ها میشود.

ج- روش هاي توليد علایم هشداردهنده.

د- تعيين حق تقدم (2) علایم هشداردهنده در دستگاههاي پزشكي

ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.


منبع محتوا : سازمان ملی استاندارد
نظرات کاربران

مقالات مشابه

 دوره های آموزشی کاربردی بازرگانی تجهیزات پزشکی

جدیدترین محصولات

همه محصولات تجهیزات پزشکی

شرکت های تجهیزات پزشکی

همه شرکت های تجهیزات پزشکی

آخرین ویدیو ها

همه ویدیو های تجهیزات پزشکی
شرکت مدیرنس ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی ۰۹۰۴۴۷۵۶۶۹۸
متشکریم، نظر شما ثبت گردید.پس از تایید مدیر سایت در وبسایت نمایش داده می شود.