adsآموزش حرفه ای تجهیزات پزشکی!

استاندارد خدمات ارائه شده توسط متخصصان سمعک INSO 21859

استاندارد خدمات ارائه شده توسط متخصصان سمعک INSO 21859
۲۱ مهر ۱۳۹۹
  • ۰
  • ۸۸۲

پیش گفتار

استاندارد «خدمات ارائه شده توسط متخصصان سمعک» که پیش نویس آن در کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده است، در ششصد و چهارمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ1395 / 10 / 15 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر میشود. استانداردهای ملی ایران بر اساس استاندارد ملی ایران شماره 5 (استانداردهای ملی ایران - ساختار و شیوه نگارش) تدوین می شوند. برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در صورت لزوم تجدیدنظر خواهند شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدیدنظر در کمیسیون های مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران استفاده کرد.

منبع و مأخذی که برای تهیه و تدوین این استاندارد مورد استفاده قرار گرفته به شرح زیر است:

BS EN 15927:2010, Services offered by hearing aid professionals

مقدمه

در این استاندارد، مجموعه ای از الزامات حداقلی برای اجزای اساسی ارائه خدمات، فراهم شده است. علاوه بر این، توصیه هایی برای سایر جنبه های رویه مناسب ارائه شده است. برای مواقعی که ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط مددجو، به سهولت میسر نمی شود، تعريف الزامات مربوط به اجزای ارائه خدمات مورد تاکید واقع شده است. برخی جنبه های ارائه خدمات توسط متخصصان سمعک، قاعدتا در قالب استانداردهای دیگر بیان میشود. برای نمونه می توان به گواهی های کسب و کار، الزامات ایمنی و بهداشتی شغلی، محرمانگی و حفاظت از داده ها اشاره کرد. کیفیت خدمات ارائه شده توسط متخصصان سمعک به چگونگی مدیریت ارائه خدمات از جمله رفتار و انگیزه کارکنان، طراحی و مشخصات محل کار، انتخاب تامین کنندگان و محصولات بستگی دارد. کیفیت خدمات ارائه شده توسط متخصصان سمعک بر کارکنان، صلاحیت ها و انگیزه های آنها متکی است. مدیریت، نقشی اساسی در این میان ایفا می کند. لازمه کیفیت، آموزشهای مستمر پایه و تکمیلی برای تمامی کارکنان و تبادل نظرهای کارشناسی چند تخصصی است. مدیریت و آماده به کار بودن در این سطح، نقش مهمی بازی می کند، اما خارج از دامنه کاربرد این استاندارد است.

هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد، مشخص کردن فرآیند تهیه سمعک از اولین تماس مددجو تا پیگیری بلندمدت بعدی است.

در این استاندارد الزامات مربوط به تحصیلات، محل کار، تجهیزات و قواعد رفتاری نیز تعیین شده است. وجود سیستم مدیریت کیفیت، با هدف کلی تامین رضایت مددجو و پوشش عناصر خدمت نیز بخشی ضروری از این الزامات است. موضوع اصلی این استاندارد، خدمات ارائه شده به اکثر مددجویان کم شنواست. گروههای خاصی از این افراد مانند کودکان، افرادی با کم توانی های دیگر یا افرادی با وسایل کاشت پذیر عمومأ خدماتی فراتر از آنچه در این استاندارد ارائه شده است، نیاز دارند. این استاندارد در مورد خدماتی کاربرد دارد که توسط متخصصان سمعک برای کمک به مددجویان ارائه میشود.

ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.


منبع محتوا : سازمان ملی استاندارد
نظرات کاربران

مقالات مشابه

 دوره های آموزشی کاربردی بازرگانی تجهیزات پزشکی

جدیدترین محصولات

همه محصولات تجهیزات پزشکی

شرکت های تجهیزات پزشکی

همه شرکت های تجهیزات پزشکی

آخرین ویدیو ها

همه ویدیو های تجهیزات پزشکی
شرکت مدیرنس ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی ۰۹۰۴۴۷۵۶۶۹۸
متشکریم، نظر شما ثبت گردید.پس از تایید مدیر سایت در وبسایت نمایش داده می شود.