adsآموزش حرفه ای تجهیزات پزشکی!

استاندارد کف پوش های ورزشی - تعیین میزان مقاومت به ضربه INSO 22168

استاندارد کف پوش های ورزشی - تعیین میزان مقاومت به ضربه INSO 22168
۲۲ مهر ۱۳۹۹
  • ۰
  • ۷۵۵

پیش گفتار

استاندارد «کف پوش های ورزشی - تعیین میزان مقاومت به ضربه» که پیش نویس آن در کمیسیون های مربوط بر مبنای پذیرش استانداردهای منطقه ای به عنوان استاندارد ملی ایران به روش اشاره شده در مورد الف، بند 7، استاندارد ملی ایران شماره 5 تهیه و تدوین شده است، در ششصد و نود و یکمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ 96 / 7 / 3 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود. استانداردهای ملی ایران بر اساس استاندارد ملی ایران شماره 5 (استانداردهای ملی ایران - ساختار و شیوه نگارش) تدوین می شوند. برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در صورت لزوم تجدیدنظر خواهند شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدیدنظر در کمیسیون های مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران استفاده کرد.

BS EN 1517:2000, Surfaces for sports areas - Determination of resistance to impact

 هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین مقاومت به ضربه کف پوش های ورزشی است.

اصول آزمون

یک وزنه از ارتفاع مشخصی بر روی کف پوش سقوط می کند و آسیب دیدگی منطقه برخورد مورد بررسی قرار می گیرد.

وسایل

یک میله استوانه ای، به قطر mm 11٫3، با سطح برخورد صاف باشعاع لبه mm  1 / 25 و وسیله ای برای سقوط عمودی و بدون اصطکاک میله، از ارتفاع m  1. جرم میله باید طبق مشخصات عملکردی کف پوش یا براساس توافق طرفین ذی نفع انتخاب شود.

آزمون

آزمون های به ابعاد حداقل mm 300 ×mm 300 همراه با لایه های پشتیبان که در هنگام استفاده به کار می رود را با استفاده از دستورالعمل سازنده کف پوش تهیه کنید.

یاد آوری در یک کف پوش با ساختار مشخص، به عنوان مثال، با لایه زیرین دینامیکی یا یک کف پوش ارتجاعی، یک آزمونه بزرگ تر لازم است، تا نماینده ساختار کامل آن باشد.

آماده سازی و شرایط آزمون

آزمونه را حداقل به مدت 3h در دمای C° 10- 8 قرار دهید، به جز در مواردی که مواد حساس به رطوبت باشند که در این موارد آزمونه را حداقل به مدت  88 h در رطوبت نسبی ٪ (5+ 50) در دمای آزمون قرار دهید). آزمون را زمانی انجام دهید که دمای آزمونه بیشتر از یک درجه تغییر نکند. یادآوری - در صورت لزوم، آزمون می تواند در شرایط دمایی حاکم بر زمین انجام شود، آزمونها هم چنین می توانند روی ساختار کامل کف پوش انجام شوند.

روش اجرای آزمون میله و لوله راهنما را در موقعیت بالای آزمونه قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کف پوش به طور افقی و لوله راهنما عمود بر آن قرار گرفته است. میله را بدون ضربه زدن، رها کنید و اجازه دهید تا به مرکز آزمونه برخورد کند. در صورت خروج آزمونه از شرایط محیطی، آزمونه را حداکثر 20 ثانیه بعد از خروج از شرایط محیطی آزمون کنید. بعد از h 24 از آزمون، آسیب دیدگی آزمونه را بررسی کنید. در صورت لزوم قسمت آزمون شده را بریده و بررسی کنید.

گزارش نتایج هر گونه ترک خوردگی، جداشدگی، لایه لایه شدن و یا تورفتگی دائمی آزمونه را ثبت کنید.

گزارش آزمون گزارش آزمون باید دارای آگاهی های زیر باشد:

1 - 8 شماره این استاندارد
2 - 8 مشخصات کامل کف پوش آزمون شده شامل نوع لایه های پشتیبان و روش اتصال آنها و ابعاد آزمونهها، شماره مرجع تولید کننده و تاریخچه قبلی آن؛
3 - 8 دمایی که آزمون در آن انجام شده است؛
4 - 8 جرم میله؛
5 - 8 نتایج آزمون طبق بند 7.

ادامه این استاندارد را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.


منبع محتوا : سازمان ملی استاندارد
نظرات کاربران

مقالات مشابه

 دوره های آموزشی کاربردی بازرگانی تجهیزات پزشکی

جدیدترین محصولات

همه محصولات تجهیزات پزشکی

شرکت های تجهیزات پزشکی

همه شرکت های تجهیزات پزشکی

آخرین ویدیو ها

همه ویدیو های تجهیزات پزشکی
شرکت مدیرنس ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی ۰۹۰۴۴۷۵۶۶۹۸
متشکریم، نظر شما ثبت گردید.پس از تایید مدیر سایت در وبسایت نمایش داده می شود.