چرا باید از بالابر بیمار در خانه استفاده کنیم؟
هدف استفاده از بالابر بیمار در خانه یا بیمارستان چیست؟
لیفتراک ها یا بالابرهای بیمار، بلند کردن، جابه جایی و انتقال ایمن افراد ضعیف، چاق و معلول را با حداقل تلاش فیزیکی ممکن میسازند. بالابرهای بیمار، دستگاه های مهمی برای پرستاران هستند، کسانی که در معرض آسیب های بالقوه ناشی از بلند کردن و جابه جایی بیماران قرار دارند. هر ساله حدود یک سوم از آسیب های گزارش شده در حین کار، مربوط به جراحت های ناشی از بلند کردن بیماران توسط پرستاران میباشد.
پرستاران اغلب از بالابرها برای انتقال بیمار به / از صندلی چرخدار، توالت و حمام استفاده می کنند، جایی که عمدتا تعداد افراد محدود است و یا زمانی که وزن یا وضعیت بیمار به گونه ای است که جابجایی او بدون وسیله امکان پذیر نیست. به گفته موسسه ملی ایمنی و بهداشت شغلی (National Institute for Occupational Safety and Health یا NIOSH )، حداکثر وزنی که یک پرستار باید در بلند کردن و جابجایی بیمار تحمل کند، 15.8 کیلوگرم (35 پوند) است. این بدان معنی است که بیشتر وظایف مربوط به جابجایی یا بلند کردن دستی بیمار (به ویژه هنگامی که بیمار نمیتواند وزن خود را تحمل کند) ذاتا نا ایمن است.
لذا استفاده از لیفتراک یا بالابرهای بیمار در جابجایی تمامی افراد ناتوان توصیه شده است. اکثر بالابرها توسط پرستار کنترل میشوند و عمل میکنند، اما برخی نیز وجود دارند که توسط بیمار اداره میگردند.
از آن جایی که در اغلب مراقبت های روزانه از افراد بسیار ناتوان و معلول، نیاز به بلند کردن و انتقال آنها وجود دارد، توانایی استفاده از بالابر متحرک در خانه، میتواند یکی از عوامل مهم در تصمیم گیری برای به خانه بردن بیمار در هنگام ترخیص (از مرکز درمانی) یا بردن وی به خانه های پرستاری و یا سایر مراکز باشد.
کد UMDNS بالابر بیمار:
12330- بالابرها، انتقال بيمار
19015- بالابرها، انتقال بيمار، ريل هوايي
17661- بندهاي آويز، انتقال بيمار، بالا بردن مكانيكي
ترجمه: علیرضا فرهام