adsآموزش حرفه ای تجهیزات پزشکی!

استاندارد اپتیک و فوتونیک- لیزر و تجهیزات مرتبط با لیزر - روشهای آزمون برای توان، انرژی و مشخصه های زمانی باریکه لیزر - INSO 6566

استاندارد اپتیک و فوتونیک- لیزر و تجهیزات مرتبط با لیزر - روشهای آزمون برای توان، انرژی و مشخصه های زمانی باریکه لیزر - INSO 6566
۱۳ مهر ۱۳۹۹
  • ۰
  • ۹۴۴

پیش گفتار

استاندارد «اپتیک و فوتونیک- لیزر و تجهیزات مرتبط با لیزر - روشهای آزمون برای توان، انرژی و مشخصه های زمانی باریکه لیزر» که نخستین بار در سال 1381 تدوین و منتشر شد، بر اساس پیشنهادهای دریافتی و بررسی و تأیید کمیسیون های مربوط بر مبنای پذیرش استانداردهای بین المللی به عنوان استاندارد ملی ایران به روش اشاره شده در مورد الف، بند 7، استاندارد ملی ایران شماره 5 برای نخستین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هفتصد و پنجاه و دومین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد مهندسی پزشکی مورخ 1397/08/16 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.

استانداردهای ملی ایران بر اساس استاندارد ملی ایران شماره 5 (استانداردهای ملی ایران - ساختار و شيوه نگارش) تدوین می شوند. برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در صورت لزوم تجدیدنظر خواهد شد و هر پیشنهادی که برای اصلاح و تکمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران استفاده کرد.

 این استاندارد جایگزین استاندارد ملی ایران شماره 6566: سال 1381 میشود.

این استاندارد ملی بر مبنای پذیرش استاندارد بین المللی زیر به روش معادل یکسان» تهیه و تدوین شده و شامل ترجمه تخصصی کامل متن آن به زبان فارسی می باشد و معادل یکسان استاندارد بین المللی مزبور است:

ISO 11554: 2017, Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment – Test methods for laser beam power, energy and temporal characteristics

مقدمه

اندازه گیری توان لیزر (انرژی برای لیزرهای تپی) از جمله اندازه گیری های متداولی است که توسط سازندگان و کاربران لیزر انجام می شود. اندازه گیری های توان (انرژی)، به منظور طبقه بندی ایمنی، مشخصه های پایداری لیزر، بیشینه مشخصه های خروجی آن، اجتناب از آسیب، الزامات کاربردی خاص و غیره مورد نیاز است. این استاندارد راهنمایی هایی برای اندازه گیری توان (انرژی) لیزر که به منظور مشخصه یابی پایداری لیزر به کار می رود، ارائه می کند. معیارهای پایداری برای بازه های زمانی مختلف (به عنوان مثال کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) توصیف شده و روش هایی برای تعیین کیفی این مشخصه ها ارائه شده است. این استاندارد اندازه - گیری های تپ را نیز در جایی که سرعت پاسخ آشکارساز اهمیت بسزایی در تجزیه و تحلیل شکل تپ یا توان قله تپهای کوتاه دارد شامل می شود. برای گزارش گیری استاندارد از نتایج اندازه گیری توان (انرژی)، الگوی گزارش نیز گنجانده شده است.

این استاندارد، برطبق استاندارد 12100 ISO یک استاندارد نوع B است.

ممکن است مقررات این استاندارد با یک استاندارد نوع C تکمیل یا اصلاح شود.

 توجه داشته باشید که برای ماشین هایی که در دامنه کاربرد استاندارد نوع C قرار دارند و آنهایی که مطابق با مقررات آن استاندارد، طراحی و ساخته شده اند، مقررات استاندارد نوع C بر مقررات استاندارد نوع B اولویت دارند.

هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد، ارائه روش های آزمون برای تعیین توان و انرژی باریکه های لیزر موج پیوسته و تپی و همچنین مشخصه های زمانی شکل تپ، دیرش تپ و آهنگ تکرار تپ می باشد. همچنین در این استاندارد روش های آزمون و ارزیابی برای پایداری توان لیزرهای موج پیوسته، پایداری انرژی لیزرهای تپی و پایداری دیرش تپ، ارائه شده است.

روش های آزمون ارائه شده در این استاندارد برای آزمون و مشخصه یابی لیزرها کاربرد دارد.

فایل کامل این استاندارد را در ادامه دانلود نمایید:


منبع محتوا : سازمان ملی استاندارد
نظرات کاربران

مقالات مشابه

 دوره های آموزشی کاربردی بازرگانی تجهیزات پزشکی

جدیدترین محصولات

همه محصولات تجهیزات پزشکی

شرکت های تجهیزات پزشکی

همه شرکت های تجهیزات پزشکی

آخرین ویدیو ها

همه ویدیو های تجهیزات پزشکی
شرکت مدیرنس ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰ داخلی ۲۰۴
متشکریم، نظر شما ثبت گردید.پس از تایید مدیر سایت در وبسایت نمایش داده می شود.