adsآموزش حرفه ای تجهیزات پزشکی!

معرفی دستگاه پریمتری و تست میدان بینایی

معرفی دستگاه پریمتری و تست میدان بینایی
۲۹ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • ۱۱۷۱۹

معرفی دستگاه پریمتری

بسیاری از اختلالات چشم و مغز می توانند باعث از بین رفتن بینایی محیطی و سایر مشکلات بینایی شوند. تست های میدان بینایی توسط متخصصان مراقبت از چشم برای شناسایی نقاط کور (اسکوتوما) و سایر آسیبهای میدان بینایی که می توانند نشانه اولیه این مشکلات باشند انجام می شود. انجام این تست ها به صورت کامپیوتری دقت و سرعت را بسیار افزایش می دهد.

اندازه و شکل یک اسکاتوما سرنخ های مهمی را در مورد وجود و شدت بیماری های چشم، عصب بینایی و ساختارهای بصری در مغز ارائه می دهد. برای مثال، آسیب عصبی بینایی که از گلوکوم ناشی می شود، نقص میدان بینایی بسیار خاصی را ایجاد میکند.

سایر شرایط مرتبط با نقاط کور و سایر آسیب های میدان دید شامل بیماری های شبکیه، نوروپاتی اپتیکی، تومورهای مغزی و سکته مغزی می باشد.

در طول یک معاینه چشم روتین، اپتومتریست یا متخصص چشم، ممكن است برای ارزیابی طیف وسیع افقی و عمودی و حساسیت بینایی تست میدان دید را پیشنهاد كند. این نتایج آزمایشی میدان بینایی "پایه" سپس می توانند برای ارزیابی تغییرات احتمالی میدان دید شما در آینده استفاده شوند. 

 بیمار در حال تست با دستگاه پریمتر هامفری

یک بیمار تحت آزمایش میدان دید با یک آنالایزر فیلد هامفری (HFA) که از پریمتر اتوماتیک برای اندازه گیری پاسخ به محرک های تصویری در میدان مرکزی و جانبی استفاده می کند. 

انواع تست های میدان دید

تست میدان دید تقابل معمولا به عنوان یک تست میدان دید غربالگری استفاده می شود. یک چشم پوشانده می شود، در حالی که چشم دیگر بر روی یک شی هدف مانند چشم پزشکزمانی که روبه روی شما ایستاده یا نشسته است. پس از آن شما خواسته می شود آنچه را که در لبه های دور یا محدوده میدان دید خود مشاهده می کنید را شرح دهید.

به عنوان مثال، چشم پزشک شما ممکن است تعداد مختلفی از انگشتان شما را در میدان دید شما نگه دارد و از شما بپرسد چه تعداد از آنها قابل دیدن است در حالی که شما همچنان به چشمهای او خیره شده اید.

اگر مشکوک به بیماری چشمی باشید، ممکن است نیاز به انجام انواع کامل تر و رسمی تر تست های میدان دید برای ارزیابی کیفیت دید مرکزی و محیطی داشته باشید. تست های حساس مختلفی برای اندازه گیری فقدان میدان دید وجود دارد، از جمله: پریمتری خودکار،پریمتری با دو برابر شدن فرکانس و الکترورتینوگرافی که از آنها برای تشخیص آسیب های مختلف استفاده می شود.

نویسنده: مهندس مریم رحیمی


منبع محتوا : اختصاصی مدیرنس
نظرات کاربران

مقالات مشابه

کنترل دیابت با تلفن هوشمند
ماسک تصفیه کننده هوا LG
ماسک تصفیه کننده هوا LG
۱۱۶۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
تشخیص سرطان با دانگل موبایل
معرفی دستگاه ولو باکس
معرفی دستگاه ولو باکس
۷۸۳۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
معرفی دستگاه آلارم گازهای طبی
معرفی دستگاه آلارم گازهای طبی
۳۹۱۰ ۰۵ فروردین ۱۳۹۷
معرفی دستگاه آتلت گازهای طبی
معرفی دستگاه آتلت گازهای طبی
۱۲۱۱۹ ۱۹ فروردین ۱۳۹۷
معرفی کنسول بالای تخت بیمار
معرفی کنسول بالای تخت بیمار
۶۵۵۱ ۲۰ فروردین ۱۳۹۷
 دوره های آموزشی کاربردی بازرگانی تجهیزات پزشکی

جدیدترین محصولات

همه محصولات تجهیزات پزشکی

شرکت های تجهیزات پزشکی

همه شرکت های تجهیزات پزشکی

آخرین ویدیو ها

همه ویدیو های تجهیزات پزشکی
شرکت مدیرنس ۰۲۸-۳۳۸۳۰۰۰۰
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی
آموزش بازرگانی تجهیزات پزشکی ۰۹۰۴۴۷۵۶۶۹۸
متشکریم، نظر شما ثبت گردید.پس از تایید مدیر سایت در وبسایت نمایش داده می شود.