بحران کرونا موانع تله مدیسین را از بین برده است
بیمارستان مجازی CHI Franciscan در خیابان حومه ی مرکز شهر تاکوما واقع شده است و اشتراکات زیادی با سایر مراکز درمانی دارد. این بیمارستان ارتش کوچکی از پرستاران و سایر مراقبان دارد که به طور روزانه مشغول مراقبت از بیماران و ناتوانان هستند، از طریق نظارت بر علائم حیاتی ، خواندن نمودارهای پزشکی ، ثبت اطلاعات و گفتگو با بیماران. این بیمارستان یک کافه تریا دارد. حتی یک واحد مراقبت ویژه نیز دارد.
اما یک چیز است که در بیمارستان مجازی CHI Franciscan وجود ندارد: تخت.
با پشتیبانی مرکز کنترل مأموریت " ناسا-استایل" که از هوش مصنوعی استفاده می کند و در سال 2019 در نزدیکی بندر گیگ افتتاح شد ، بیمارستان مجازی CHI بخشی یکپارچه از یک سیستم بیمارستانی با تمام امکانات بهداشتی "واقعی" است که به این مرکز مجازی متصل است. با استفاده از آخرین تکنولوژی تله مدیسین ، که شامل مانیتورهای هوشمند و آخرین الگوریتم های نرم افزاری است ، کادر پزشکی بیمارستان برای پزشکان و پرستاران پر مشغله خدمات حمایتی ارائه می دهند.
جسیکا شلیچر ، رییس بیمارستان مجازی CHI Franciscan و مرکز ماموریت ، می گوید:
"از طریق فناوری دیجیتال ، بیمارستان های مجازی می توانند مراقبان و بیماران را بدون در نظر گرفتن موانع جغرافیایی به هم ارتباط دهند. از طریق این ارتباط ، بیمارستان مجازی CHI گوش به زنگی را به مراقبت از بیماران بستری در بیمارستان و سایر مراقبت های بیمارستانی افزوده و درنتیجه باعث بهبود وضعیت پزشکی و ایمنی و نیز کاهش زمان انتظار می شود. "
فناوری تحول آفرین
بیمارستان مجازی CHI Franciscan تنها نمونه ای از روند مجازی سازی است که اکنون به سرعت در زمینه مراقبت های بهداشتی در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. از امارات متحده عربی تا فنلاند شاهد این هستیم که تعداد فزاینده ای از متخصصان پزشکی از راه دور از بیماران مراقبت می کنند ، گاهی اوقات از فواصل صدها کیلومتری.
با تکامل فناوری ، مفهوم بیمارستان مجازی نیز در حال تکامل است. بیمارستان مجازی LifeBridge Health در بالتیمور که اخیراً افتتاح شده است ترکیبی از خدمات تله مدیسین ، یک مرکز فرماندهی بالینی و مراکز تماس بین المللی مستقر در اسرائیل و فیلیپین است تا مراقبت های به موقع و هماهنگ را به بیماران بیمارستان سینای بالتیمور ارائه دهد.
جاناتان تیرمن ، رییس پزشکی بیمارستان مجازی ، توضیح می دهد:
"ساختار منحصر به فرد ما متکی به یک سیستم نرم افزاری نوآورانه است که وضعیت تخت در تمام بیمارستان های ما ، EMR های پیشرفته (پرونده پزشکی الکترونیکی) و سیستم های ویدئویی طراحی شده برای سلامت از راه دور و مجموعه نرم افزاری پیشرفته CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) را کنترل می کند."
هدف نهایی بیمارستان مجازی LifeBridge Health تسهیل دریافت مراقبت های درمانی با کیفیت برای بیماران است که به متخصصان مراقبت های بهداشتی امکان می دهد افراد بیشتری را در مدت زمان کمتری ویزیت کنند و در نتیجه در کل از افراد بیشتری مراقبت کنند. جاناتان تیرمن می گوید:
"این مزایای ناشی از فناوری ، به دلیل افزایش كارآیی فرآیند مراقبت های بهداشتی ، هزینه ها را نیز كاهش می دهند. بیمارستان های مجازی باید دسترسی ، راحتی و به صرفه بودن قیمت را افزایش دهند. "
فاصله گرفتن بیماران از پزشکان فواید دیگری نیز دارد. تیرمن گفت:
"همه گیر کنونی کرونا یکی از مهمترین مزایای تله مدیسین را برجسته می کند ، اینکه به بیمار امکان می دهد از راه دور معاینه شود. این کار می تواند بیمار و همچنین سایر بیماران و متخصصان پزشکی را از عفونت های احتمالی در امان نگه دارد. "
فناوری اینترنت اشیا
به لطف ویدئو با کیفیت بالا و دستگاه های ارتباطی دو طرفه ، کادر پزشکی در بیمارستان های مجازی می توانند از طریق مشاوره از راه دور با بیماران و اعضای خانواده آنها ارتباط برقرار کنند. توسعه فناوری اینترنت اشیا همچنین شاهد تعداد فزاینده ای از چنین امکاناتی است که از حسگرها ، گجت های پوشیدنی، دستگاه های تشخیص سقوط و شناسایی فرکانس رادیویی استفاده می کنند. این موارد به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک می کند تا علائم حیاتی بیماران بدحال را ردیابی کنند ، نقوص ایمنی ، سقوط یا لغزش را شناسایی کرده و پیش بینی کنند که چه زمانی ممکن است بیمار به مراقبت پزشکی نیاز داشته باشد.
تیرمن افزود:
"پیشرفت فن آوری به سرعت جذابیت تله مدیسین را افزایش می دهد. بحران Covid-19 واقعا موانع و ملاحظات مربوط به این نوع جدید از ارائه خدمات پزشکی را از بین برده است. حتی پس از فروکش کردن بحران ، ترقی و تقاضای بیشتر برای تله مدیسین، تعریف جدیدی از چشم انداز مراقبت های بهداشتی را رقم می زند. "